Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all accessories

  BLUM CLIP-TOP BLUEMOTION

  CLIP top BLUEMOTION: teknologji inovative e integruar në bagllamët e kuzhinës.
  Duke fituar çmime ndërkombëtare për përsosmërinë e projektimit, CLIP top BLUMOTION bashkon teknologjinë inovative dhe lehtësinë e lëvizjes brenda hapësirës më të vogël për shkak të faktit se BLUMOTION është integruar në bagllamët.

  Gama e gjere e bagllamëve të ofruara nga Blum bën të mundur gjetjen e zgjidhjes perfekte për pothuajse çdo aplikim. Me BLUMOTION ju siguron që lëvizja e çdo dere është elegante, e heshtur dhe pa mundim. Nëse kërkohet, BLUMOTION mund të çaktivizohet lehtësisht.

   

  Avantazhet në një shikim:

  BLUMOTION i integruar në bagllamë – çaktivizimi i mundshëm,
  Lehtësi frymëzuese për çdo derë,
  E fundit në elegancën e dizajnit,
  I pajtueshëm me pllakat ekzistuese të montimit.

  Blum Legrabox

  Sistemi elegante i saj karakterizohet nga një dizajn i hollë me anët e drejta dhe një cilësi veçanërisht të lartë lëvizjeje. Dizajni i saj i efektshëm ka fituar tashmë disa çmime ndërkombëtare.
  LEGRABOX është aq i gjerë sa vetë koncepti i “shtëpisë”; mund të përdoret për çdo aplikim në çdo pjesë të shtëpisë.

  Një cilësi e re e lëvizjes për mekanizmat e fijokave.
  Profili i fijokave LEGRABOX është një sistem i ri i makanizmave, i cili është prodhuar për të kombinuar një dizajn të lëmuar me karakteristika të jashtëzakonshme të drejtimit. Kjo cilësi e lëvizjes mund të ndihet nga momenti që hapni fijoken.

  Forca minimale e hapjes dhe një veprim i vazhdueshëm i sinkronizuar shton një ndjenjë të re të butësisë dhe cilësisë së lëvizjes. Teknologjia BLUMOTION e provuar prodhon një ndjesi emocionale me veprim të mbylljes së heshtur dhe të leht.

  Jashtëzakonisht i hollë me një trashësi prej vetëm 12.8 mm.
  BLUMOTION për mbyllje të lehtë dhe pa zhurëm.
  Sistemi i krejtësisht i ri i lejon LEGRABOX-it një cilësi më të lartë lëvizjeje dhe një kapacitet mbajtës të lartë.