Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


Kthehu te të gjithë aksesorët

BLUM CLIP-TOP BLUEMOTION

CLIP top BLUEMOTION: teknologji inovative e integruar në bagllamët e kuzhinës.
Duke fituar çmime ndërkombëtare për përsosmërinë e projektimit, CLIP top BLUMOTION bashkon teknologjinë inovative dhe lehtësinë e lëvizjes brenda hapësirës më të vogël për shkak të faktit se BLUMOTION është integruar në bagllamët.

Gama e gjere e bagllamëve të ofruara nga Blum bën të mundur gjetjen e zgjidhjes perfekte për pothuajse çdo aplikim. Me BLUMOTION ju siguron që lëvizja e çdo dere është elegante, e heshtur dhe pa mundim. Nëse kërkohet, BLUMOTION mund të çaktivizohet lehtësisht.

 

Avantazhet në një shikim:

BLUMOTION i integruar në bagllamë – çaktivizimi i mundshëm,
Lehtësi frymëzuese për çdo derë,
E fundit në elegancën e dizajnit,
I pajtueshëm me pllakat ekzistuese të montimit.

Blum Legrabox

Sistemi elegante i saj karakterizohet nga një dizajn i hollë me anët e drejta dhe një cilësi veçanërisht të lartë lëvizjeje. Dizajni i saj i efektshëm ka fituar tashmë disa çmime ndërkombëtare.
LEGRABOX është aq i gjerë sa vetë koncepti i “shtëpisë”; mund të përdoret për çdo aplikim në çdo pjesë të shtëpisë.

Një cilësi e re e lëvizjes për mekanizmat e fijokave.
Profili i fijokave LEGRABOX është një sistem i ri i makanizmave, i cili është prodhuar për të kombinuar një dizajn të lëmuar me karakteristika të jashtëzakonshme të drejtimit. Kjo cilësi e lëvizjes mund të ndihet nga momenti që hapni fijoken.

Forca minimale e hapjes dhe një veprim i vazhdueshëm i sinkronizuar shton një ndjenjë të re të butësisë dhe cilësisë së lëvizjes. Teknologjia BLUMOTION e provuar prodhon një ndjesi emocionale me veprim të mbylljes së heshtur dhe të leht.

Jashtëzakonisht i hollë me një trashësi prej vetëm 12.8 mm.
BLUMOTION për mbyllje të lehtë dhe pa zhurëm.
Sistemi i krejtësisht i ri i lejon LEGRABOX-it një cilësi më të lartë lëvizjeje dhe një kapacitet mbajtës të lartë.