Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


Kthehu te kuzhinat

MOKA

Ky dizajn krijon një pastërti të formës dhe funksionit që ngjall atmosferat natyrore duke mbetur e vërtetë ndaj teknologjikës. Kuzhina reflektohet në shkëlqimin e metalit të trajtuar me alumin dhe në nuancën delikate me shkëlqim të Moka-s dhe kontrasti i dhënë nga nuanca e bardhë shkëlqyse.

Njësitë e hapura

Përbërja perfekte midis njësive të rafteve të hapura në drurin natyror shton një prekje tërësisht klasike, e kombinuar me elegancën me shkëlqim të lartë të Moka-s dhe të bardhës, ku njësitë e hapura rrisin kuzhinë duke e bërë atë më funksionale dhe origjinale.

Diçka e bërë mirë është bërë përgjithmonë.