Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


Kthehu te kuzhinat

CORTINA

Modele në laminate dhe materiale mat janë të freskëta, të gjithanshme, të besueshme, të përditësuara, të afta për të krijuar kuzhinat funksionale dhe çdo hapësirë për zonat e jetesës. Cortina nuk është vetëm një kuzhinë, por është gjithashtu një mënyrë jetese reale.

Sistemi i ri i dorzave

Kuzhina me dyer laminat dhe texturë druri natyral e kombinuar me ngjyra elegante si e bardh mat, e karakterizuar nga dorzat ” Sistema Gola” ne alumin me finiturë metali.

Bilanci perfekt midis elegancës klasike të drurit dhe materialeve inovative.