Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


  [recaptcha ]

  Kthehu te kuzhinat

  Shije për kontrast…

  Me shkëlqim të zi / Me shkëlqim ultra të bardhë

  Luksoz dhe funksional në të njëjtën kohë – kuzhinat Gacaferi në shkëlqim të zi: një ndërveprim me  kontrast midis xhamit dhe metalit, dyert e tij të shkëlqyera me shkëlqim kanë një kornizë metalike të përbërë nga çeliku. I kombinuar me xham ultra të bardhë krijon një tipar interesant me ngjyra që impresionon dhe me ndjenjën e materialit, por edhe me vëmendje të përcaktuar.

   

   

  Magazinim i gjithanshëm, i organizuar dhe ergonomik.

  Të gjitha zgjidhjet optimizojnë rendin dhe rregullsinë në emër të një organizimi jo vetëm vizuale. Brenda fijokave mund të vendosen pajisje specifike që ju mundësojnë të ndani hapësirën, duke krijuar një vend për gjithçka. Anësore të fijokave të thella dhe me xham mundësojn lehtësi në organizim dhe funksionim.