Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


Kthehu te kuzhinat

EPOCA

Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona funksionale të dalluara nga gjuhë dhe materiale të ndryshme. Një qasje stilistike e aftë për të bashkuar dhe përmirësuar format, funksionalitetin, frymën e cilësisë së mirë me stil bashkëkohor.

Kujdesi i veqant për detaje

E cila përbën personalitetin e vërtetë të kësaj kuzhine: dyert me korniza dhe raftet, këmbët dhe elementët qoshe, të dizajnuara për t’i dhënë një pamje të veçantë kuzhinës suaj.

Elegante, gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI.

Mekanizmi i bazës së këndit “Le Mans”.