Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


Kthehu te kuzhinat

ELLE

Elementet e poshtëm dhe kolonat me finitur druri dhe trashesi 22 mm me cepa ABS, tavolinë pune laminat i bardhë Fenix me trashësi 80 mm. Sipërfaqja e re e gjenerimit qëndron për perceptimin e saj ekstrem, anti-gjurmë të gishtave, rezistente, i papërshkueshëm nga uji dhe i lehtë për t’u pastruar. Elementet e sipërme në MDF të bardhë me trashësi 22mm me sistem hapje Blum Aventos HS, Elemente pa doreza shoqërohen nga një profil alumini që ndjek linjën e kuzhinës që zëvendëson dorezat dhe siguron hapjen praktike të elementeve.

Elementet e sipërme me sistem hapje me tërheqje

Tekstura e drurit natyral vihet në pah e kombinuar me material me shkëlqim të bardh.