Një nga përfitimet më të mëdha në zgjedhjen e një markë e njohur si Gacaferi

Gacaferi I kushton një pjesë të madhe të vëmendjes produktit, në mënyrë që konsumatori të jetë i kënaqur; kjo është vënë në praktikë në të gjitha nivelet e kompanisë si dizajnin dhe prodhimin e produkteve.

.